2022-08-02
每次去親牛大人都好多人,今次去過形點二期分店相對黎講係無咁多人,佢湯底選擇都多,我就擇左牛大人紅燒牛骨湯,湯底好湯唔洗點醬都有味,,而且有微微小辣,愈食愈滋味😁牛肉就選擇左澳洲極上和牛,因為工作辛苦,都要對自己好d😂要比個理由自己去食貴少少,之前從來都無叫過呢個套餐,油脂比較多分布均勻肉味都比較重!因為我哋真係叫咗好多次!配料方面選擇多好多,我特別鍾意食佢哋個芋泥貢丸!必食!鯛魚一睇落去就好新鮮,顏色透徹粉亮。今次仲有個新野,台灣直送手工啤《酉鬼啤酒》🍺 「撥雲霧見蓬萊仙島Hazy IPA🏖️」於《2022 AIBA 澳洲國際啤酒大賽》獲獎🏆,特別容易入口果味十足!苦味亦都好少,值得一試!牛大人係我最鍾意嘅火鍋,最重要係佢有好多個自家飲品可以揀啦,烏梅汁,冷泡茶尤其是係佢嗰個白桃烏龍超級正!可以解油膩感!最後再加上一個佢哋嘅仙草凍做甜品就完美😆💰人均350蚊晚餐=========================
最後再加上一個佢哋嘅仙草凍做甜品就完美😆
💰人均350蚊晚餐