2023-05-07
人氣梳乎厘pancake店登陸旺角🥞文青木系風嘅裝潢 感覺休閒🌿菜式選擇都唔少有輕食類 – 三文治🥪、牛角包🥐、French Toast🍞、沙律🥗,另有All Day Breakfast同各款主食 – 意粉🍝、Risotto同鹹食pancake當然唔少得餐廳主打嘅 souffle pancake 同特色飲品🍹啦~๑ PHI with Godiva Chocolate Souffle🥞 ‧ $128賣相打卡 啱哂朱古力迷🍫🍫Souffle有三大塊 份量十足配上朱古力、朱古力cream、brownie、雲呢拿雪糕🍦同脆脆 ๑ Avocado & Ham Croissant🥐 ‧ $85+ Burrata Cheese🧀 ‧ $15焗得香脆嘅牛角包夾住牛油果🥑同火腿我就加咗Burrata Cheese 香滑芝士配上鹹香滿滿嘅ham😛good🥳๑ 明太子醬三文魚籽意粉🍝 ‧ $138明太子醬份量好多每啖意粉都充滿明太子 整體creamy😆面頭有2粒帶子 幾彈牙🥰🥰๑ Tiramisu Coffee☕️ ‧ $52๑ God
文青木系風嘅裝潢 感覺休閒🌿
明太子醬份量好多
每啖意粉都充滿明太子 整體creamy😆
面頭有2粒帶子 幾彈牙🥰🥰
๑ Tiramisu Coffee☕️ ‧ $52
๑ Godiva Chocolate Wine Coffee☕️ ‧ $58
兩杯野飲都好特別 打卡一流📸
Wine Coffee有驚喜 有酒味得黎幾易入口😈