2023-09-27
今日大肚腩同朋友嚟到超人氣火鍋餐廳,相信唔少朋友仔都會食過或者聽過未試過嘅朋友仔就記得快啲去試啦,而家仲多咗好多分店添💞🍲鴛鴦湯底我哋揀咗台式麻辣鍋同紅顏花膠雞鍋,麻辣湯底入邊有鴨血豆腐等等,好好食😋最好係可以無限添加😜花膠雞鍋入邊就有一啲冬菇,魚肚份量仲唔少,炆到好腍好入味,未打邊爐之前建議可以就咁飲返碗先,因為淨係湯底嚟講已經非常出色🤩🐃美國牛肩胛打邊爐點可以唔食牛架🤣今次大肚腩就揀咗牛味比較濃郁嘅牛肩胛,相對會比較有咬口,同埋唔會食到好滯。大約八至十秒就可以食得,過咗龍就可能會有小小靭🦑墨魚仔因為之前大肚腩chok墨魚嘅時候chok唔到🙈所以今次專登叫佢嚟食🤣墨魚仔就好新鮮,仲feel到啲海水味😆口感好煙靭,一啲都唔會鞋🐧企鵝丸開頭仲以為得個樣🤣專登set個造型俾人打卡用,但原來味道一啲都唔差,主要係用墨魚漿製造,口感好Q彈飲品我地叫左期間限定嘅嘅車厘子冰沙味道唔會假,有啖啖嘅果肉好清新,值得一試🍒如果你哋想去一間水準穩定,又可以打卡嘅火鍋餐廳,湊湊一定係你地嘅首選啦😋😋😋~~~~~~~~~~~~~~~~~~~大肚腩指數: 🌕🌕🌕🌕🌗
未試過嘅朋友仔就記得快啲去試啦,而家仲多咗好多分店添💞
打邊爐點可以唔食牛架🤣
開頭仲以為得個樣🤣專登set個造型俾人打
卡用,但原來味道一啲都唔差,主要係用墨魚漿製造,口感好Q彈
味道唔會假,有啖啖嘅果肉好清新,值得一試🍒
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大肚腩指數: 🌕🌕🌕🌕🌗