2022-11-09
人均$100中環打卡一流💥多人推薦嘅brunch café☺️..ricotta cheese質地輕盈奶香濃郁,加上香甜蜂蜜,藍莓🫐酸甜中和,好出色嘅組合..tomato feta salad🍅係我最鍾意嘅味道,basil leaves增加味道嘅層次感,耳目一新嘅感覺..smoke salmon avo🥑鍾意牛油果必食~面頭焗香左嘅杏仁增加口感,可惜三文魚份量就頗少,食普通avo toast比較划算😝..sourdough包係整體嘅敗筆,無sourdough應有嘅麵粉香,質地好硬好難切,食落仲衰😭..使用較平易近人嘅食材,價錢就相對比較進取,係咁多美食嘅中環性價比頗低,未必會再訪🥹..自家製都好易㗎,ricotta cheese推薦M&S嘅😝👍🏻..Fineprint (中環)中環蘇豪卑利街38號地舖
smoked salmon avo toast
Fineprint (中環)
中環蘇豪卑利街38號地舖