「由於食評含嚴重指控 / 投訴(),所以我們必須提醒閣下需要承擔因食評內容失實而導致的任何法律責任。請回覆此電郵或登入帳戶再次提交食評以確認食評內容完全屬實。」食評更新:由於開飯喇提醒我食評含嚴重指控,鼓勵修改食評後再次提交。咁我就唯有改一改啲字眼啦!如食評有幸刊登,廣大讀者應自行判斷本文內容真偽。*文中部分字眼已經作出修改以保障食市權益(我打既呢句野)Openrice向來都係一個俾廣大眾多食家,為一家餐廳打分數,寫食評既地方。有啲食家不但食食物既味道,更加食餐廳既環境;一間餐廳好唔好食,味度唔係唯一既因素,但絕對唔會話唔重要。入正題,某星期六,玩左一整日,攰得要死既時候,夜晚九點黎到呢間位於青衣城既壽司店。二人入座,無咩服務,一般啦,我又唔係貴族,無要求。落單,Er....原來係自助點餐,係部油淋淋既偽Ipad上面督督下落單,想叫咩無咩,基本三文魚都賣哂。算,我遲黎,我錯!我再叫左個海膽手捲,未幾,話咁快就做好。上菜速度一_流喎!Er...等等!神聖的SHEET! 個手捲上面個啲咩黎?無黎光澤,啡啡地色,得條野奄奄一息咁瞓左係個捲上面。我拎起碟野,問個師傅,佢答我係海膽。出事,又中伏

食評更新:

由於開飯喇提醒我食評含嚴重指控,鼓勵修改食評後再次提交。

咁我就唯有改一改啲字眼啦!

如食評有幸刊登,廣大讀者應自行判斷本文內容真偽。

*文中部分字眼已經作出修改以保障食市權益(我打既呢句野)

算,我遲黎,我錯!

我再叫左個海膽手捲,未幾,話咁快就做好。

上菜速度一_流喎!Er...等等!神聖的SHEET!

我拎起碟野,問個師傅,佢答我係海膽。出事,又中伏,我即刻Cancel張單。

呢個Moment心情已經因為當日其他問題,去到一個要爆發既點。我召喚左經理過來,同佢對質嚿五臟之精華捲。拎起左嚿微溫既五臟之精華,唔係,係海膽,叫佢feel個溫度。然後經理答我:「可能係我地既壽司既口味唔岩先生。」

大家睇下張相。點先?
啲飯仲熱架,正啊
Fine, 我放抵左$42蚊(含加一,一個五臟之精華捲既價錢)頭也不回,但有小小荷包痛咁離開左壽司店,去左落一層其方面都好好多既當當當當當店。
三條微溫五臟之精華捲既價錢,你落一層就已經食到一個好食、服務又好既Set Dinner,做人真係盡量唔好作賤自己。
題外話/補充資料: 極速入座 收錢極快
2015-05-02
3 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日