2022-05-07
返觀塘上堂真好,周圍都好多開倉,購物多選擇,食嘢有平有貴,總會有新美食可以品嚐。今次就試吓泰式海南雞,經過見到價錢實惠,都算多款式選擇,又唔使等好耐就一於買來試吓!招牌海南雞飯 $50最鍾意海南雞無骨,肥瘦均勻,肉質鮮嫩,可口多汁,配搭泰式酸辣汁,更能提升鮮味。海南雞配雞油飯是常識吧!香濃美味,值得推介!泰式黃咖喱蟹肉飯 $50最適合懶人食嘅蟹肉飯,入口啖啖肉,真正蟹肉,食到一絲絲蟹肉的口感,配搭黃咖喱更加惹味。冬陰功湯粉 $50冬陰功可以選配一款餸,我就揀咗肥牛!牛肉味濃郁,肉質柔軟,食泰國嘢又點少得冬陰功呢?酸酸辣辣好開胃,加上金邊粉更加有泰式風情,特色美味湯底,滋味無窮。芒果糯米飯 $58店長推介真係好好食嘅芒果糯米飯,芒果清甜好味,最緊要唔酸,椰汁配搭糯米飯,又香又濃郁,甜度適中,很甜美的句號。
招牌海南雞飯 $50
泰式黃咖喱蟹肉飯 $50