2021-11-02
之前已經嚟過一次 有興趣可以參考番食評🔍佢地而家推出咗𝗸𝗲𝘁𝗼 𝗺𝗲𝗻𝘂 生酮人士都可以食✨.📌京醬烤鴨薄餅 $138𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮係薄脆批底 擺咗好耐都仲𝗸𝗲𝗲𝗽到脆卜卜😚京醬烤鴨再加埋面頭啲配菜 真係好似食緊片皮鴨咁🤩不過就變咗做批底🤪烤鴨份量都多 肉質幾滑 冇騷味 連唔鍾意食鴨嘅媽媽都鍾意食😌京醬甜甜地 再加咗好多𝗺𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮同埋番茄醬 仲可以拉絲添🧀.📌露荀·煙三文魚·大啡菇意大利飯 $158係妹妹最愛嘅三文魚𝗿𝗶𝘀𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼🥰意大利飯口感都煙韌 不過忌廉汁有啲多同埋偏稀 所以質地有啲濕唔夠有咬口同𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆🥺飯入面配料都豐富有露荀,蘑菇粒同洋蔥🧅外圍用好多塊煙三文魚包住 幾特別😎三文魚煙燻味幾重😛大啡菇幾出色 有焗過鎖住啲汁 幾𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆🍄.📌𝗖𝗵𝗶𝗯𝗮 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 $68呢款甜品賣相已經超吸引❣️面頭係燒過嘅棉花糖同雲尼拿雪糕🍦下面底就係炸番薯條🍠棉花糖有燒過 好有𝗯𝗯𝗾嘅感覺🔥外面微脆卜卜 入面軟綿綿 仲可以拉絲🤤番薯條好脆 仲好清甜🥰面頭仲有啲黑朱古力醬 成個𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻出奇地夾 甜甜的😚.📌斑蘭鮮奶咖啡 $58第一次飲斑蘭味嘅咖啡☕️都
📌京醬烤鴨薄餅 $138
京醬烤鴨薄餅