2022-01-20 96 瀏覽
由於太好食嘅關係 再去鴨脷洲都要食返呢間嘢 雖然價錢唔係平 但係食到特別又高質嘅黃店都值得嘅🥰🥰🥰🍝蟹肉墨魚汁意大利飯 $78軟硬度適中嘅意大利飯 口感creamy 再配上鮮甜嘅蟹肉 係一道會令我想再返去食嘅Fusion菜式🍔鹹蛋黃醬鹽酥雞扒竹碳漢堡伴番薯條 $85賣相極吸引🖤竹炭漢堡再加疊到咁高嘅鹽酥雞😍淨係打卡都正📸鹽酥雞熱辣辣♨️香脆✨外脆內juicy🌟另外竹碳漢堡包一樣有驚喜🍔包唔會過淋 咬落塊包嘅皮都有少少脆 內裡又好軟熟 食完好開心😍😍唯獨係覺得漢堡始終配薯條先係完美🍟希望佢哋遲啲會改做配薯條啦🥺🌮肉鬆芝士蛋餅 $35🌮黑松露雜菌蛋餅 $48上次介紹過蛋餅 今次不介紹了💚𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 +$35佢杯抹茶latte造得超級好飲💚💚💚特濃嘅抹茶味 幼滑嘅鮮奶 只有微微的甜味 係perfect池💯

🍝蟹肉墨魚汁意大利飯 $78

蟹肉墨魚汁意大利飯