2020-07-12
朋友推介的高質二人餐💛😘本身對居酒屋冇乜興趣,點知朋友食完俾左coupon我,抱住唔執輸既心態試下先😜店內好有日式居酒屋的氣氛,貼滿酒樽的牌子。不過…點解地下咁滑既😅😅望下隔離枱先知,石板燒肉!🐮😋唔怪得地下咁多油啦,希望可以勤d拖下地🙈menu實在太多選擇,最後揀左最平的二人餐 $488,有齊前菜,小食,天婦羅,串燒,石燒牛肉,同蟹膏飯🦀胡麻三文魚籽豆腐近排減肥夜晚都係食豆腐,學佢雪凍少少,加d麻醬一定好食得多😊小食任揀兩款,我就揀左和牛他他同炸雞。和牛他他加上黑松露作點綴,味道更出眾。墊底的酸洋蔥都幾好食呀。炸雞有4-5粒,應該係即叫即炸所以等得比較耐。重點一定係點沙律醬😆串燒揀2款,雞翼同冬菇。天娜羅有蝦,南瓜,秋葵同粟米。有2隻蝦算幾抵食😃Wow~侍應妹妹直接拎住石板燒放係枱面,問我地幾成熟,好貼心地幫我地煎了😋開頭仲以為要自己煎添😂先煎熟兩面,加醬汁,再煎,一堆好好味既安格斯牛肉誕生啦😋配蟹膏飯不得了❤️牛肉juicy, 飯素惹味,蟹膏的濃郁,缺一不可好正呀💛記得食埋大葱😝睇食評見到大家推介清酒生蠔,$28咁大隻唔算貴😘星期六晚要食好d,所以單點了一份💕侍應教路, 把生蠔放入清
胡麻三文魚籽豆腐
串燒揀2款,雞翼同冬菇。
天娜羅有蝦,南瓜,秋葵同粟米。有2隻蝦算幾抵食😃
睇食評見到大家推介清酒生蠔,$28咁大隻唔算貴😘星期六晚要食好d,所以單點了一份💕侍應教路, 把生蠔放入清酒30秒,等佢吸收清酒酒香🍶ummmmm 超級幸福❤️💛生蠔厚肉 一啖飲埋剩餘的清酒💖大滿足 超推介👍
飽到捧住肚腩返屋企🐷😂$488套餐已經非常飽肚,$588套餐會多刺身拼盤,建議大家留肚黎食喔😘