去九龍灣搵老公食lunch,今次帶我試下呢間cafe,位於商業大廈1樓lobby唔算顯眼,不過環境好舒服,忙完半日黎食lunch飲杯野真係幾chill ! Lunch set 除左意粉、burger,仲有三文治、沙律套餐,自由配搭! 🥪黑松露雞肉三文治 三文治烤得外脆內軟熟,入面滿滿松露雞肉,松露味好香! 沙律🥗每日有5款鮮果沙律、蒜香螺絲粉、蕃茄蛋片、凱撒沙律、Parma Ham salad。 可點S/M/L size,樣樣想試所以點左L。特別鍾意鮮果沙律,粒粒新鮮,勁fresh! 🍝 蒜香松葉蟹肉意粉蒜香味啱啱好,蟹肉份量幾多,香草洋蔥,口感輕盈,麵條剛好有彈性+$10加南瓜湯,南瓜蓉細緻香滑。☕️榛子竹炭鮮奶,黑白latte拉埋花好靚! 淡淡竹炭味帶榛子果香,入口有質感。🧋Grape espresso tonic 初嚐加左葡萄汁既espresso tonic,估唔到咁夾,味道相當balance , 入口順喉清爽又醒神! 🍰Chocolate cake 朱古力味好香濃,有3種texture,中間慕絲柔滑,蛋糕綿密。

🥪黑松露雞肉三文治
三文治烤得外脆內軟熟,
入面滿滿松露雞肉,松露味好香!

沙律🥗每日有5款
可點S/M/L size,樣樣想試所以點左L。
特別鍾意鮮果沙律,粒粒新鮮,勁fresh!

🍝 蒜香松葉蟹肉意粉
蒜香味啱啱好,蟹肉份量幾多,香草洋蔥,
口感輕盈,麵條剛好有彈性

+$10加南瓜湯,南瓜蓉細緻香滑。

☕️榛子竹炭鮮奶,黑白latte拉埋花好靚!
淡淡竹炭味帶榛子果香,入口有質感。

🧋Grape espresso tonic

🍰Chocolate cake