📍九龍灣特色竹筒飯 -- 竹虎京堂🐅前幾日睇到網上介紹呢間喺mega box嘅竹筒飯專門店就覺得好吸引!😍所以今晚前幾日就同朋友去試下😍-------⭐月見免治雞肉竹筒飯($68)每個竹筒飯餐都有五個前菜 茶碗蒸 同甜品🙈前菜有魷魚刺身 枝豆 蜆肉等等 味道正常~小編幾中意個茶碗蒸 雞蛋蒸得好滑嫩😝入面仲有野菌同鳴門卷🙈竹筒飯都幾出色 賣相特別 以長竹筒作為器皿 有竹嘅清香之餘 保溫效果都好好👍保證啖啖熱辣辣🙈免治雞肉同生雞蛋撈埋啲飯一齊食好滿足!💕💕甜品係芝麻麻糬 口感煙韌!👍為呢餐劃上完美句號😝--------總括黎講食物質素唔錯 有特色 而且價錢公道!💕店員服務有禮👍有下次!😝--------價錢:$68--------評分(10分滿分)賣相:8味道:8性價比:7回頭率:7--------餐廳地址名稱:竹虎京堂地址:九龍灣宏照道38號Mega Box 10樓4號鋪前往方法:九龍灣站A出口轉乘mega box shuttle bus
📍九龍灣特色竹筒飯 -- 竹虎京堂🐅
-------
⭐月見免治雞肉竹筒飯($68)
價錢:$68
--------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:8