2023-11-23 43 瀏覽
🌟 今日九龍灣分店同事介紹「Lassana」比我,話100%坐得舒服嘅餐廳,位於商廈open area,地方好光猛好闊落,1:00嚟到好多人放lunch, 呢度生意好好,好彩等咗5分鐘就有位。***** ***** ***** ***** ***** 薑汁帶子野菌意粉🍝大大粒帶子爽口夠新鮮,味道好清甜,意粉汁屬於中式煮法,這裏的意粉非常開胃,大口大口地吃。南瓜湯🫕好清甜、口感香滑;🥗沙津有雜菜、紅蘿蔔、青瓜、冷麵,材料新鮮。又係一個開胃菜。🍰朱古力慕絲麵包同蛋糕全部即日有師傅新鮮製作😋慕絲蛋糕非常軟滑👍🏻咖啡Latte☕️上檯好大驚喜,係我最喜歡嘅貓咪圖案,開心到不得了。***** ***** ***** ***** ***** 我坐在落地玻璃旁邊梳化,發現餐廳樓底好高,窗外是零碳天地和MegaBox,難得放慢腳步嘆杯靚咖啡,這裡屬於九龍灣一個好好選擇。

***** ***** ***** ***** *****

薑汁帶子野菌意粉🍝

南瓜湯🫕好清甜、口感香滑;

🍰朱古力慕絲
麵包同蛋糕全部即日有師傅新鮮製作😋慕絲蛋糕非常軟滑👍🏻