依間喺宋王臺站附近的pizza 店,主打手工pizza🍕和各款小食😍,環境好新淨,以白色和黃色為主題,幾modern 和好 chill。今次我地3個人食,叫左一個$188 二人餐 和一個$58一人餐,同埋加左幾款小食。二人餐有個12吋嘅大批,一款小食和兩罐飲品。我地叫左招牌的Mama Mia pizza,真係超級滋味,pizza 皮好鬆軟,烤得好好🤤!餡料方面有意式煙肉、多款芝士🧀🧀🧀,🤤!餡料方面有意式煙肉、辣肉腸、意式香腸、芝士🧀等,非常豐富。值得一提的是,餐廳有自家製蒜蓉香草醬汁、黑松露醬、BBQ醬,可以用來點點pizza ,真係大愛蒜蓉香草醬和黑松露醬,和pizza 好夾呀❗️一人餐有一個6吋的細pizza 和一罐飲品,同埋可以用優惠價加購小食。細pizza 我地叫咗parma pizza,上面嘅ham 係亮點,好九脂香。小食方面,我地好鍾意meat ball和雞翼,余均益雞翼有少少辣,但唔會太over,算係幾惹味。🔹️Mama Mia pizza👍12吋🔹️Parma pizza 6吋🔹️自家製肉丸🔹️余均益雞翼🔹️BBQ 雞翼🔹️番茄醬蒜蓉蝦🦐

🔹️Mama Mia pizza👍12吋

🔹️Parma pizza 6吋