2019-11-07 185 瀏覽
事隔一年再黎食晚餐,上年同班姊妹黎食,今年同男朋友黎食,今晚係專誠黎幫襯的,好掛住佢d湯意粉!好彩一早book左位,如果唔係就full晒,食唔到的了,因為生意太好了,哈哈一入到就坐低一早book定好嘅位,環境優雅,非常光亮坐得好舒服,冷氣都好夠呀!店員服務好勤快有禮之後就點餐,餐牌如下,呢d是主食。甜品呀、其他食物d餐牌我冇影到我地揀完餐之後食物都好快就送到,一如以往地擺得好靚,煮得亦望落好靚。我同男友都嗌左 $148 嘅餐,而我就係食 油甘魚配清湯嘅意粉,我飲熱嘅綠茶,而男友就食吞拿魚配暖湯嘅意粉。意粉好大碗呀以我胃口來講其實剛剛夠食,不得不讚嘅係d油甘魚好香口,我自己好中意食魚,所以好中意d魚肉嘅油脂,佢d口感亦唔錯,不過有幾條魚骨,哈哈小心d就ok玉子燒都好好食,食完有種想食多一塊嘅感覺可惜得一塊,佢d時令前菜細細碟但估唔到咁好食,真係想食多幾碗,好吊癮d味道,食完會好開胃而且男友都大讚「佢前菜係幾正嘅」,隨機甜品就係旮旯呢度最出名嘅甜食!相信唔洗我多講大家都知d葛餅&綠茶餅有幾咁煙韌啦,記得叫店員幫你倒d煉奶落去溝埋先食喎,如果唔係齋食就會好苦的,哈哈。餐入面嘅飲品,我杯綠茶熱

一入到就坐低一早book定好嘅位,
環境優雅,非常光亮坐得好舒服,
冷氣都好夠呀!店員服務好勤快有禮

之後就點餐,餐牌如下,呢d是主食。
甜品呀、其他食物d餐牌我冇影到

我地揀完餐之後食物都好快就送到,
一如以往地擺得好靚,煮得亦望落好靚。
我同男友都嗌左 $148 嘅餐,
而我就係食 油甘魚配清湯嘅意粉,
我飲熱嘅綠茶,而男友就食吞拿魚配暖湯嘅意粉

玉子燒都好好食,食完有種想食多一塊嘅感覺可惜得一塊

餐入面嘅飲品,我杯綠茶熱飲,
同埋男友嘅無糖茉莉冰茶

感覺好健康,哈哈