2021-11-04 38 瀏覽
唔想食正餐嘅時候,總會想食下漢堡、街頭小食,今次俾我見到熱辣辣嘅大熱狗😂,實在太幸福啦🥰!除熱狗外另有多款小食,套餐加$12可以係細薯條、粟米杯、冰菠蘿及薯餅入面揀兩樣,好抵食😁▪️ 🌶🌶紐約辣味熱狗🗽(炒洋蔥、茄汁、特製辣黃芥末及豬肉腸) 👉🏻$50辣味醬汁有辣勁好惹味,仲要多洋蔥🧅,甜味中和番腸仔咸味,同士林熱狗🌭️一樣咁好食,兩款都好推薦👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀▪️ 士林原味熱狗🇩🇪(茄汁、黃芥末、燒烤汁、芝士粉及豬肉腸) 👉🏻$44熱狗鋪滿芝士粉,醬汁豐富有茄汁、黃芥末同燒烤汁,仲夾住德國酸菜酸酸甜甜好醒胃,腸仔好大條,仲可以轉為豬肉腸,腸皮好脆,咸味適中,麵包又鬆軟,輕輕鬆鬆就食曬成隻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀️▪️ chok chok粉+細薯條薯香味一般,炸起卜卜脆要趁熱食,醬汁係千島醬溝茄汁,最正係有chok chok粉💁🏻‍♀️Chok Chok薯條一共四款:有香甜蕃茄🍅、地道椒鹽、芥末紫菜🍙同惹味麻辣🌶薯條係無加鹽嘅 所以加左調味粉再shake 啲薯條,真係惹味好多,令人食唔停口☺️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀️▪️ 牛油粟米🌽味道普通,牛油味唔夠,勝在健康

▪️ 🌶🌶紐約辣味熱狗🗽
(炒洋蔥、茄汁、特製辣黃芥末及豬肉腸)
👉🏻$50

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
▪️ 士林原味熱狗🇩🇪
(茄汁、黃芥末、燒烤汁、芝士粉及豬肉腸) 👉🏻$44

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
️▪️ chok chok粉+細薯條

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
️▪️ 牛油粟米🌽
味道普通,牛油味唔夠,勝在健康
2021-10-26
5 分鐘 (堂食)