2017-11-14 833 瀏覽
最平的lunch set都要$119 (另加一)雖然是三個Courses (salad, 主菜, 餐飲), 但係salad只係一般的沙律菜, 單調而沒甚醬汁/醋。主菜Set A至I共有9款: 豬﹑雞﹑鴨﹑牛﹑羊﹑魚柳扒都有。我選了焦糖蘋果焗豬扒, 因為焦糖蘋果真係比較少有, 咸點中帶甜有驚喜。但係就缺少了配菜, 冇跟薯菜/意粉/飯。細問之下, 原來待應落單時冇問到, 薯菜同意粉再煮都需要等一陣, 基於平日lunch time時間有限, 所以就後補了白飯一碗~待應都算有禮貌, 連忙講聲唔好意思, 態度友好。本來想試試佢既熱朱古力, 但係跟餐餐飲唔包, 除非加$18… 最後都係揀返跟餐唔係太speical的house special blended coffee~因為同事上次食完留返張單, 所以限期內出示再光顧, 就有折 (唔記得8折定85折?)。Overall是可接受的~ 性價比一般~
最平的lunch set都要$119 (另加一)
田園沙律

焦糖蘋果焗豬扒

但係就缺少了配菜, 冇跟薯菜/意粉/飯。
待應都算有禮貌, 連忙講聲唔好意思, 態度友好。

House special blended coffee

Overall是可接受的~ 性價比一般~
午餐