天氣涷心思思想去打下邊爐🫕叫左鴛鴦湯底,同朋友一人一邊,我比較推薦藥膳湯底,好多補料,湯底濃郁,先飲一碗個人都暖啲。朋友叫杏汁豬肺湯底。因為午市得90分鐘,一坐低先用ar code點左食物先,不過好彩食物好快送到,頭一輪主要點牛肉,主攻牛板腱,封門栁。中意牛板腱,有啲筋位,較有嚼勁得黎又好軟冧。封門柳則肉味較重。另外仲可以點羊肉,豚肉,牛俐心托等等。牛俐心托都好薄好正,要試下 。掛住食靚牛,爭啲忘記左我地每人加左$30升級左,另外可以仼點海鮮,沙白,蜆,帆立貝,青口,蝦,bb墨魚等等。幾款海鮮都好新鮮,蝦爽口多膏,沙白鮮甜冇沙,絕對值得升級!qr code唔算多款式,不過記得仲有自助區可以去拎食物。。響鈴,黃金炸魚皮,粉麵,丸類,蔬菜,牛柏葉,魷魚。。款式勁多。。另外都仲有啲前菜或者熟食可以拎仼飲飲品有自家制,另外仲有罐裝盒裝飲品。我中意洛神花茶,酸酸甜甜好好入口 。原來一鍋堂呢度最開心嘅係有雪糕食㗎!有部雪糕機自己扭雪糕,仲要係芝麻味~仲可以自己加啲棉花糖粒粒,或者係朱古力醬等等😋超好玩又開心。
天氣涷心思思想去打下邊爐🫕

掛住食靚牛,爭啲忘記左我地每人加左$30升級左,