2021-08-05
餐廳既裝潢好打卡able, 雲石搭配綠色植物,加上一盞盞吊燈,十分適合鐘意打卡影相既朋友仔。🔹英式炸魚薯條🔹呢到既炸魚冇得頂,外脆內軟,咬落去,魚肉依然保持到鮮味同肉汁。魚柳算厚實所以炸後都依然保持到口感。🔹巴馬火腿忌廉卡邦尼煙肉全蛋闊麵🔹身為卡邦尼意粉迷既我,都覺得呢到既卡邦尼真係唔錯。闊麵被芝士忌廉汁浸包裹住,加上麵質原本已十分彈牙,啖啖都好濃厚惹味!🔹榛子朱古力、香蕉、士多啤梨、忌廉法式班戟🔹INN 既班戟出晒名好食,榛子朱古力呢款最邪惡所以最吸引,暖暖既班戟配配合榛子朱古力漿同忌廉後,再加雪糕一啖食落去,係冰火既感覺😂🔹派對白桃烏龍荼🔹食完咁多較膩既食物後,緊係要飲番杯花茶,幫助一下消化。香濃既烏龍茶配上桃粒浸泡,飲落去除左有清香桃味,仲有濃濃茶香,味道有層次。整體黎講,無論食物既質素,環境都十分值得大家黎一試。.
🔹英式炸魚薯條🔹
🔹巴馬火腿忌廉卡邦尼煙肉全蛋闊麵🔹
🔹榛子朱古力、香蕉、士多啤梨、忌廉法式班戟🔹
🔹派對白桃烏龍荼🔹
整體黎講,無論食物既質素,環境都十分值得大家黎一試。