其實女仔約食野都可以係好麻甩,琴晚黎左食串燒同雞煲,正呀!食串燒我唔會期望環境點靚,冷氣夠已經好好,哩度好涼爽,食得好舒服,仲有電視睇!好多款串燒,真係好興奮!哩度幾好,雞煲既辣度同配料都可以自選,實唔會食到噴火頂唔順,揀番自己既程度就得,好好!哩個天氣最岩飲咸檸七,真係好爽,飲完舒服晒!雞泡魚乾 $40一邊飲汽水一邊食雞泡魚乾真係好麻甩,但又真係好中意咁食法,好過癮!安格斯牛肉串 $36一拎起就有好多肉汁滴住,好正,肉要襯熱食,最尾一舊凍左果時先食就有d硬。芝士牛油焗什菌 $40超愛的!好香牛油味,係會有拉絲芝士,好中意食金針菇!燒蟶子皇 $90落左乾蒜同蔥花去燒,簡單調味都已經好味,因為蟶子夠新鮮,仲要咁大隻。燒茄子 $45哩個簡直係必叫串燒之選,好好味!燒娃娃菜 $30女仔都係中意食菜多,哩碟燒娃娃菜好juicy 同個汁好夾,好快食清光。雞煲上枱大約煮多5分鐘就食得,揀左bb辣所以係好微辣岩晒我地,雞肉新鮮,半雞都好大份下,幾多芫茜所以好香。
其實女仔約食野都可以係好麻甩,琴晚黎左食串燒同雞煲,正呀!

哩個天氣最岩飲咸檸七,真係好爽,飲完舒服晒!
雞泡魚乾 $40
安格斯牛肉串 $36
芝士牛油焗什菌 $40
超愛的!好香牛油味,係會有拉絲芝士,好中意食金針菇!
燒蟶子皇 $90
燒茄子 $45
哩個簡直係必叫串燒之選,好好味!
燒娃娃菜 $30