2024-04-05 366 瀏覽
比網上$10起一串既優惠吸引左去,本身見呢啲價位都無咩期望,但求正正常常,點知反而幾有驚喜!$10/$15/$20既串燒需要兩串起叫,貴啲既就可以一串起,但個人認為呢個限制麻麻,因為平個啲可能只想食一串,強制兩串起食飽左個肚無位叫貴啲既野食。串燒都上得好快,快到咁以為翻熱,但全部都好熱辣辣好juicy,應該新鮮燒起。不過味道上覺得啲肉大部份好似無乜點醃,純粹靠面頭既醬,面頭有味入面無乜味,但好新鮮好熱已經加晒分呢度問題好少。火炙壽司,taco壽司都好食,誠意之作,無話串燒店就壽司失色。另外酒水做緊半價。雖然有平串燒同主要都食平個啲,但食食下兩個人都食左5xx,不過食得相當愉快食物都好滿意👍

火炙壽司

火炙壽司