2023-02-21
由大西北特登出黎食完全係因為佢地既中西合璧pizza😳見到叉燒薑蓉pizza即刻想試,睇下是福是禍🤣我地就叫左二人set($238 per ppl),包前菜、小食、沙律、pizza同埋兩杯啤酒。.招牌肉丸 💛💛💛💛🖤本來係想試薑蓉猶太薯餅,但已經sold out🥹唯有下次再黎,呢個肉丸都唔差㗎,好似紅燒獅子頭!🤣但係用豬肉同牛肉整成,而且個醬汁係意式番茄醬,配埋意大利綿羊芝士,睇落普通,內藏玄機😋.腐乳汁凱撒沙律 💛💛💛💛🖤又係中西合璧😳竟然腐乳汁都可以撈沙律,但又出奇地夾,同埋佢唔係用煙肉,係叉燒🤣有gimmick又好食。.威士忌燒烤炸雞翼 💛💛💛💛🖤唔飲得既人唔洗擔心,呢個只係帶微微酒味,整體味道少少似水牛城,另有薑蓉沙律醬比你點🤣新奇有趣!.白鬼叉燒薑蓉薄餅 💛💛💛💛🖤全晚最期待!不負所望😋估唔到handmade sourdough pizza底配叉燒、薑蓉同芝士係咁夾。如果芝士再拉絲啲就好喇😋.至於啤酒,佢有足足13款比你揀(Contemporary pilsner, Hop Terrace, Classic pale ale, Jeng, Just peachy cider,
招牌肉丸 💛💛💛💛🖤
腐乳汁凱撒沙律 💛💛💛💛🖤
威士忌燒烤炸雞翼 💛💛💛💛🖤
白鬼叉燒薑蓉薄餅 💛💛💛💛🖤
至於啤酒,佢有足足13款比你揀(Contemporary pilsner, Hop Terrace, Classic pale ale, Jeng, Just peachy cider, Red hare, Peaches &cream, Raspberry, INK, Citrine & embarressador yuzu sour, Passionate passionfruit, Me time eclipse,Hugin)
我地就揀左fruity啲既Peachy cider(4.6%)同埋 Red Hare(6.7%)個人覺得兩杯都好飲,前者就真係似飲緊桃味7up,後者就比較酒味濃,紅桑子既味會令佢酸酸甜甜😳😋
✨ 同埋見到有個飲品freeflow 優惠,2個鐘任飲$300/head (另收加一),包括:5種啤酒加1梳打、House Red & White Wine、罐裝Higherthan, Highball、梳打、檸檬水、果汁等等,好多外國人叫呢個🫢