2020-08-11 513 瀏覽
話說同好朋友好耐冇見 咁岩呢個星期我地兩個都work from home 所以就約左出黎食個lunch見個面傾下計 餐廳係佢揀既 話貪個名夠得意 而且黃子華都曾經黎過嘆咖啡 真係俾佢激死 好彩質素都唔錯舖仔細細 冇諗過原來除左咖啡以外 食物選擇都唔少 沙律呀三文治呀日式冷麵呀waffle呀一應俱全 我就叫左個日式冷拉麵配雞絲柚子芝麻醬(Japanese Ramen Cold Noodles)黎試試 好適合咁熱既天氣食 個柚子芝麻醬好清新好開胃 味道唔錯 隻溏心蛋亦幫佢加左唔少分 拉麵既軟硬度適中 而朋友就叫左個大磨茹配黑松露忌廉醬意粉(Portbello and Truffle spaghetti) 佢話好creamy好香松露味 好滿足咁話wo環境方面 坐得好舒服 好適合傾計另外順帶一提而家外賣自取有8折優惠 係附近返工既中環人可以留意下!

環境方面 坐得好舒服 好適合傾計

2020-08-01