2023-03-14
Top blade之前都食過幾次 質素一向有保證 仲要薯條可以任添 真係次次食都咁滿足(`・∀・)ʜᴇʀʙʟʏ ғʟᴀᴛ ɪʀᴏɴ sᴛᴇᴀᴋ (ᴍᴇᴅɪᴜᴍ) $160都幾欣賞佢地上枱嘅時候已經幫你切開咗 唔駛自己慢慢切🤣雖然我地係嗌最平嘅牛排 但肉質依然鮮嫩 燒嘅時間啱啱好 而且牛味重😋唯一比較可惜嘅係最平既牛排配菜係一大舊燒蒜頭 我地都唔係太識欣賞所以就無食到😂當然食得top blade最重點一定係佢地嘅薯條啦(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 嗌是但一款牛都可以任食佢地嘅黑松露薯條 薯條係岩岩炸起熱辣辣 松露味好香 食落口同佢本身薯條既薯仔味都好夾🥰啲薯條食落真係會上癮停唔到😂😂我地兩個人總共食左四兜薯條😂✌🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4/5】ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ
都幾欣賞佢地上枱嘅時候已經幫你切開咗 唔駛自己慢慢切🤣
推薦指數:🌟🌟🌟🌟