2021-12-09
一向都超鍾意食唔同種類𝗣𝗔𝗦𝗧𝗔,今年生日男朋友帶咗我去𝗯𝗼𝗼𝗸𝗺𝗮𝗿𝗸咗好耐,但覺得有啲貴,所以一直都未試嘅𝘼𝙍𝙄𝘼 @ariaitalian ( ˘ ³˘)♥︎其實除咗有𝗣𝗔𝗦𝗧𝗔食之外,餐牌上都仲有好多唔同種類嘅食物選擇,𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮/𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸都有⋯整體來講,成個用餐體驗都好好,服務同環境都對得住價錢,值得一試~ღ 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐓𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐥𝐨𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐜𝐜𝐢𝐨 $𝟐𝟎𝟖近期鍾意咗食𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐜𝐜𝐢𝐨🤣見到就想點!生牛肉刨成薄片,唔錯。味道主要係用橄欖油調味,重點係加咗好多新鮮即刨嘅黑松露!好香( ˘ ³˘)♥︎╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬ღ 𝐂𝐡𝐢𝐭𝐚𝐫𝐫𝐚 𝐚𝐥 𝐫𝐚𝐠𝐮 𝐝𝐢 𝐁𝐫𝐚𝐬𝐚𝐭𝐨 𝐝𝐢 𝐂𝐨𝐝𝐚 $𝟐𝟒𝟖成晚最有驚喜嘅一道菜♥︎食完真係另外有想回頭再幫襯嘅衝動!第一次食呢款結他麵,感覺係平時食嘅意粉不過超左角🤣麵條軟硬度適中,好喜歡!燉牛尾除咗有肉之外,仲有啲類似軟骨嘅咬口,多重口感好得意(•̀ᴗ•́)و╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬ღ 𝐑𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧
近期鍾意咗食𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐜𝐜𝐢𝐨🤣見到就想點!
成晚最有驚喜嘅一道菜♥︎食完真係另外有想回頭再幫襯嘅衝動!
ღ 𝐑𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚 $𝟐𝟐𝟖
正宗卡邦尼長通粉🥳用上蛋黃加入芝士打成醬汁,香濃幼滑!可能因為呢種正宗嘅味道之前都食過,所以驚喜冇咁大,係想像到嘅好食🤪
長通粉食落口感偏硬,係爽口煙韌嘅𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗻𝘁口感~重點係煎得香脆嘅𝗽𝗮𝗻𝗰𝗲𝘁𝘁𝗮,增添鹹香😚
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬
ღ 𝐀𝐦𝐚𝐝𝐞𝐢 𝟕𝟎% 𝐂𝐡𝐮𝐚𝐨 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧𝐭 $𝟗𝟖
因為男朋友𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿咗𝗯𝗶𝗿𝘁𝗵𝗱𝗮𝘆 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲所以佢堅決要叫甜品🤣整體係一個正正常常嘅朱古力心太軟,切開都唔算話超流心,朱古力味都算香濃嘅!✨
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬
𝗔𝗥𝗜𝗔 @ariaitalian
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_central
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_italian #BELLYwongs_pasta
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #bellywongs_midprice • $𝟰𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓