2022-07-18 1242 瀏覽
💥中環阿根廷牛牛放題🐮📍PAMPAS|中環📍人均消費 $ 4 X X#CL中環 #CL四圍食 #CL西餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️今次嚟到呢間阿根廷扒房做緊個超級抵嘅優惠‼️ $ 3 5 8 ( + 1 0 % ) 可以任食阿根廷草飼牛、沙律吧、麵包同埋薯條🍟一開始店員會先俾時間客人食啲沙律同埋麵包先😌除咗平時都有嘅牛油之外店員仲特登推介我哋夾芝士食麵包🥯記得要趁熱食😉今次任食既係阿根廷La Pampa草源出產的天然草飼牛西冷,天然草飼牛肉質脂肪較少、牛味極濃,加上全部牛扒即叫即整都要預返15分鐘上一份👀我地簡左五成熟👍🏻岩岩好超正連啲筋都超淋💗我地加埋食左8塊😂你地又挑戰到幾多?🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥中環阿根廷牛牛放題🐮

📍PAMPAS|中環