2025-03-25
CUL DE SAC中環蘭桂坊榮華里13號地下J號舖蘭桂坊,以獨特嘅夜生活同埋多元化嘅餐飲而聞名。😎今次小編同朋友黎到中環覓食,好奇白天嘅蘭柱坊有咩好食!🤣😹因為好多酒吧都未開門嘅緣故,街上嘅人流較為疏落。最後,我地喺榮華里入面搵到哩間偏美式嘅餐廳 一入到去店員就非常熱心友善遞上餐牌介紹。🤨如圖所見,午市套餐價錢幾抵食所選擇都唔少!除咗我哋揀咗一個炸雞漢堡加薯條(HKD88)同埋狂野辣肉腸pizza(HKD148)。🤭金黃酥脆嘅炸雞以及新鮮嘅蕃茄生菜,同漢堡搭配呢個經典組合一定冇得輸。另外,絕對要表揚呢個Pizza 🍕估唔到$148會有咁大份,三色芝士同辣肉腸都非常足料,餅底方面係我哋鍾意食嘅口感脆薄嗰種,而唔係厚粉淋晒嗰啲麵包咁。見呢間餐廳仲有啲兩小時任飲嘅優惠,如果係一大班朋友嚟飲酒食嘢相信哩間會係蘭桂坊入面一個CP值最佳嘅選擇🍻🍺
中環蘭桂坊榮華里13號地下J號舖
蘭桂坊,以獨特嘅夜生活同埋多元化嘅餐飲而聞名。😎