2019-03-21
carlamari 尼個炸魷魚值10份👍🏼 勁少炸粉一啲都吾厚粉 佢70蚊都有好多舊 又大舊 佢個醬先好食 佢系home made 嘅 一開始就咁點我都覺得有啲淡味 但原來佢個醬裡面系有洋蔥 如果啲洋蔥加埋啲魷魚就勁食 啲味勁夾 我之前都未試過 但我一試就愛上😍😍😍spaghetti bolognese平時肉醬意大利麵都系得免治牛 但尼個勁足料 又有免治牛 煙肉 磨茹 洋蔥等 好惹味 仲有幾片芝士喺面俾你自己撈 令到成個麵更香 而且意粉好彈牙 系一個我會俾高分既BologneseSeafood spaghetti 佢尼間餐廳啲食材都幾新鮮 尤其系佢個青口 多數意粉𥚃面嘅青口都比較細同霉 但尼到幾系大大隻同佢新鮮嘅味道無比佢啲sauce蓋過左十分好 同佢啲蝦都幾彈牙同爽口 整體尼講吾錯錯banana flambee打卡又系一流 佢系系你前面先落啲酒 所以大家要ready好個手機啊 因為好快就無嫁啦 尼個味道好特別 佢系一個甜品但佢加左啲Rum酒落去 所以食落去個口感就又凍又熱咁🙊 大家記住一定要連埋雪糕 香蕉咁提子乾一齊食啊strawberry shortcake 佢個milkshake
spaghetti bolognese
Seafood spaghetti
banana flambee
strawberry shortcake
佢個milkshake 我勁推介 雖然佢系士多啤梨味但佢吾系你出面飲到好假 又或者好粉嘅感覺 佢吾系好甜 飲落去好仲新鮮士多啤梨味嘅味道