VeggieSF做到今個秋天就結業啦😢?大家快啲趁呢幾個月多啲幫襯佢地啦💁🏻‍♀️呢到美式嘅懷舊風裝修,會令人暫時忘卻身處於繁忙嘅中環嘅感覺。中環翻工嘅朋友們,不妨平日book個lunch time上來relax下😌Soi Nam Chick’n Rice$148🍗素海南雞伴黃薑油飯,時菜及自家製薑蓉及辣醬-個薑蓉超級正,黑醬油都係,點雞又好味,就咁撈飯都好滿足😋Oakland Breeze$138🍜越式撈米粉(室溫)伴香草,炸豆腐,腰果,及大豆炸物及自家製有機檬汁-個汁酸酸甜甜又清爽又開胃🤩個炸物好有驚喜,咬落去一啲都唔柴,配埋泰式辣醬仲好惹味添👍🏻Kobe’s Favourite$158🍔素漢堡扒伴惹味燒烤醬-我通常好少食burger因為岀邊自家製個啲唔係好dry就好濕,但呢個真心剛剛好,醬汁好夠但整體又唔會好濕,而且素漢堡扒同燒烤醬都幾夾☺️

Soi Nam Chick’n Rice$148🍗
素海南雞伴黃薑油飯,時菜及自家製薑蓉及辣醬
-個薑蓉超級正,黑醬油都係,點雞又好味,就咁撈飯都好滿足😋

Oakland Breeze$138🍜

Kobe’s Favourite$158🍔