話說呢間位於中環扶手電梯附近既為食龍小編之前見人介紹已經好想黎,餐廳採用落地玻璃design,加上用上唔少綠色植物裝飾,成個感覺好Chill,當然周圍都見到恐龍嘅蹤影🦖🦕玩味感十足!腐皮壽司 辣味三文魚 $35黑松露帶子 $38佢地有多款口味選擇,辣味三文魚切成粒狀有咬口,黑松露帶子黑松露味都好重,配上甜甜既腐皮又幾好食 日式炸豆腐 $68有4大嚿外皮香脆內裹係好滑既滑豆腐,配上紫菜同日式醬油一齊食好惹味開胃 又係格仔餅又係窩夫窩夫 $138今次揀左宇治金時抹茶口味,要讚下窩夫外皮脆脆地但入面好煙韌,抹茶醬好濃係比較苦果隻,旁邊仲有小編平時最愛既焙茶小丸子,好好食又夠飽肚 神樂酒造 手製之梅 $70/glass餐廳除左咖啡同特飲亦有提供酒類飲品,今次叫左杯梅酒細細杯幾易入口,岩曬同朋友邊食邊飲杯野

腐皮壽司
辣味三文魚 $35