2021-06-20 495 瀏覽
又係因為見到Foodie介紹 所以吸引到我嚟…真係純粹比佢嘅latte相吸引😂佢係一棟商業大廈嘅lobby隔離 所以環境係好好 非常寧靜 Weekend亦都唔使等位😀🥧☕️𝙎𝙘𝙤𝙣𝙚 + 𝙏𝙚𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $88🥧Sweet Scone + Earl Grey Tea JamScone入面係充滿粒粒嘅藍莓乾🫐雖然話係sweet scone 但係如果食唔到入面嘅藍莓乾真係冇乜味 同埋真係太乾😅藍莓乾偏酸 不過如果整個scone食再點埋佢嘅Earl Grey jam 係幾夾 如果唔係乾到咁樣就好了☕️Hojicha Latte唔知點解人哋永遠影相影到啲拉花都係獨角獸呀🦄️動物呀🧸等等 但係我出去飲嘢永遠遇到嘅拉花就只有心心同樹葉🍂💗….我知啲拉花應該都係random俾你 但係點解我只係會見到心心同樹葉出現😟Anyway….焙茶嘅味道濃郁到就咁放低杯野未入口已經聞到🌬茶味濃而且唔甜 份量亦都比平時出面飲咖啡大杯 整體來講不錯的環境係好安靜舒適 好chill😌不過。。佢呢度淨係主打茶,而冇任何咖啡…而食物選擇不多,對於我呢啲 #咖啡控 黎講 要weekend搵個地方飲杯嘢的話…都係飲咖啡好☕️所以我

🥧☕️𝙎𝙘𝙤𝙣𝙚 + 𝙏𝙚𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $88

☕️Hojicha Latte

環境係好安靜舒適 好chill😌不過。。佢呢度淨係主打茶,而冇任何咖啡…而食物選擇不多,對於我呢啲 #咖啡控 黎講 要weekend搵個地方飲杯嘢的話…都係飲咖啡好☕️所以我就應該唔會嚟下次😅😅