平時都有約開朋友去下街 影相打卡📸今日搵咗呢間新開嘅 CBD 主題🇫🇷法國餐廳食返個Lunch Set 放鬆一下環境都幾大,有三層樓,我就被安排到一樓用餐,感覺幾chill又舒適以呢個 fine dining 嘅質素同埋環境$328算係幾抵食💁🏻‍♂️🍞餐前麵包,外脆內軟而且熱熱地,加埋雞肝醬牛油好正👍🏻飲品我揀咗 speaking wine 🍸入面仲放咗一粒 CBD gummy 配合返佢哋 CBD 餐廳嘅主題添!🍴Lunch Set,Tasting Platter有4款食物- Tuna Salad🐟吞拿魚配上檸檬汁同橙汁,令到酸甜得嚟有層次感- Tomatoes Soup🥣蕃茄凍湯,去皮後浸泡於酸梅湯,開胃一流- Tartare Burger🍔牛肉鮮嫩配上鵪鶉蛋黃,咬落去滲出松露香味,食完想食多個!- Pan Fried Sea Bass with Dill Cream🥙鱸魚、刁草、煙肉粒、菠菜,層次感豐富,美味!🍽️Main 主食- Uni & scallop Risotto,帶子配意大利飯口感啱啱好,帶子超級大粒,上面鋪咗新鮮海膽,帶子輕輕煎香兩邊,熟得得啱啱好。- Chicken
平時都有約開朋友去下街 影相打卡📸
今日搵咗呢間新開嘅 CBD 主題🇫🇷法國餐廳
食返個Lunch Set 放鬆一下

🍞餐前麵包,外脆內軟而且熱熱地,加埋雞肝醬牛油好正👍🏻

🍽️Main 主食
- Chicken Casarecce With Sundried Tomato in Balsamic Cream Sauce,雞肉搭配菜同麵底,不得不說塊炸雞皮好邪惡但好好味!雞肉鮮嫩而且份量多,連菜一齊食好Juicy!

🍰追加咗甜品
- Cognac triple chocolate fudge ,朱古力味道醇厚,配上焦糖醬、黑松露片、餅碎一齊擺落口,你會忍唔住一口接一口🤤

員工服務好Nice啊,會幫你主動拉櫈同遞上餐巾🥰
而且仲會專業咁講解每一道餸既材料👍🏻環境乾淨裝修又靚
2022-01-28