𝗣𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗺𝘆 𝗼𝗽𝗲𝗻𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 @𝗺𝗶𝗰𝗵𝗲𝗹𝗹𝗲𝗳𝗼𝗼𝗱𝗳𝗶𝘁邊個話食salad好悶 😙?中環區既Lite 提供多元化既選擇Smoked Salmon wrap烘熱既墨西哥捲餅外脆内軟 配料有一隻烚蛋 煙三文魚 洋蔥粒 所有食材都好fresh 加上Mustard yogurt dressing 味道幾夾 因為蛋白質豐富關係 其實夠哂飽Hot Cacao Chocolate 朱古力味香濃 帶有少少甜味Hot Latte 奶味較咖啡味重Staff 送左兩粒 Comvita Manuka Lemon Honey糖俾我 so sweet 😋 🍬店舖環境淨潔 好欣賞佢地Menu 上面都有標明卡路里 對於嚴控身材既朋友都可以放心喇

Smoked Salmon wrap

Hot Latte 奶味較咖啡味重