餐廳: 炊公館
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-07-20 940 瀏覽
是日天陰陰, 至岩去 High Tea餐廳位於 isquare 樓上, 十分方便. 由於預先book左檯, 唔洗等之餘, 仲有window seat坐 (平均每人164蚊, 就有window seat  好岩消磨一個下午)High tea 有中, 西式兩款, 我地就決定試試中式 High tea有蝦餃, 燒賣, 黑松露餃, 鮑魚酥, 芋角同菠蘿包蝦餃: 蝦肉夠鮮甜, 有鮮味芋角: 好耐都無食過芋角了, 一嚐久了既味道其餘的全部味道都不錯, 但又不至於好特別, 不過不失喇唯一值得encore係百幾蚊有環境優美既window seats
是日天陰陰, 至岩去 High Tea
好岩消磨一個下午)
有蝦餃, 燒賣, 黑松露餃, 鮑魚酥, 芋角同菠蘿包
蝦餃: 蝦肉夠鮮甜, 有鮮味
芋角: 好耐都無食過芋角了, 一嚐久了既味道

其餘的全部味道都不錯, 但又不至於好特別, 不過不失喇
2019-07-20
  • 點心