2022-05-24
下午茶時間點嚟到,見餐廳門口有tea set餐牌,見啲圖都幾靚,就諗住試下。我哋叫咗鮮雜果法式多士同原味梳乎厘。Tea set跟一杯野飲,我本來叫咗熱抹茶,點知嚟咗杯熱朱古力,我哋同店員講嚟錯咗想換翻,點知佢話我哋張單係落咗朱古力🤷🏻♀️仲話啱啱另一個店員放低張單嗰陣有叫我哋check下,而家杯野飲出咗無得換… 但我哋完全無聽到個店員放低張單嗰陣有叫我哋check下🤷🏻♀️我哋唯有硬食杯野飲,飲一啖已經覺得好鬼甜,點知食物仲失望。鮮雜果法式多士 $68- 望落幾靚,但一食就知龍與鳳- 多士係兩舊硬法包,個邊位浸咗啲蛋漿咁,同平時食開嘅法式多士好唔同原味梳乎厘 $68- 味道假假地,又無蛋味,又唔鬆軟,似用pancake粉整出嚟嗰種pancake- 糖漿另上可以自己淋,但係啲糖漿好結好難倒,倒到出嚟一舊野咁好在我哋係食下午茶,如果正價叫一份真係超唔抵🤮
鮮雜果法式多士 $68
- 望落幾靚,但一食就知龍與鳳
鮮雜果法式多士
原味梳乎厘 $68
原味梳乎厘
好在我哋係食下午茶,如果正價叫一份真係超唔抵🤮