睇wolipay見佢係黃店所以去試吓,擺低個袋喺佢地啲桶椅度就坐低嗌嘢食時啲態度都尚算正常,室內裝修都似地道韓式餐館(即係最簡陋嗰種地道),前小菜泡菜之類好快上咗嚟,但我地有兩個人佢淨係俾一份,算,因為佢可以refill諗住食完再叫佢fill過唔好煩佢,點知食完小菜,主菜仲未上得,咁就叫佢再幫我地添啲泡菜,叫完望住兩個南亞藉staff行咗十幾廿轉出出入入個廚房都無幫我地refill,以為佢太忙唔記得,我地叫另一位店員幫手,店員表示ok後,點知又係出出入入幾廿轉都無幫我地refill,以為佢地真係太忙啦,我就再出聲問可唔可以refill,又係應咗句ok就完全無反應,今次仲直情齋企喺度唔郁,直到主菜上咗,因為個主菜睇落色就好橙紅,鍋就大大個,但食落就完全無味,薯仔得一件,肉都算有六七件,蔥反而佔咗個窩嘅50%,食到一半咁我想要啲泡菜調味,我再叫佢地幫手refill,又係應ok但等好耐都無嚟,咁我就講咗句”其實佢地係咪永遠都唔會幫我地refill”,兩個staff聽到之後對望咗下,勁晦氣咁話”i will give you”,但當然最後都係無refill過啦。食完嗰盤好似好大盤但以蔥為主食材
食完嗰盤好似好大盤但以蔥為主食材嘅無味鍋,一擺低個碗,啲staff問都唔問食完未就走嚟收盤收爐,連我未飲完嗰半杯水都收埋,轉個頭就掉低張單要你即刻走,勁,成餐飯嘢就無乜落肚,但氣就大把,價錢唔算貴,但要俾咁嘅價錢買啲咁嘅服務態度就一定係貼錢買難受,出去埋單時專登同個老闆娘反映佢啲伙記態度勁差,點知個老闆娘好似見慣不怪咁,完全唔理我就直接收下位客錢。
其實店內又無文宣又無香港人伙記,憑乜嘢係黃店?就算真係黃店都唔係大晒,啲嘢食同服務水平都只配等執笠,如果鍾意食垃圾同埋俾人黑面趕走就去幫襯
ps 食完飯之後打開自己個袋,竟然有隻曱甴喺入面走咗出嚟,餐廳有幾乾淨自己衡量
2020-10-26