餐廳: 泰基隆
資訊:

2019-07-07 672 瀏覽
一家人陪囡囡係深水埗參加完活動就係附近搵食,囡囡想食泰國菜,咁就上OpenRice睇下,見到食評唔錯,就決定食呢間。我哋嗌左冬陰公炒飯、泰式炒金邊粉、海南雞飯、泰式鳳爪、木瓜沙律加兩個椰青同一支啤酒最後加左兩串雞腎串燒。最後消費盛惠$417價錢相宜。食物味道都唔錯,但最後上既兩串雞腎顏色睇落就唔靚,試一塊之後頭先食嘅嘢都想嘔返出嚟,又酸又粟又臭,擺明壞左,老公試完話對筷子都臭埋🤮🤮🤮即刻同店員講,店員都馬上同我地話可以換其他,不過我地選擇取消呢兩串雞腎。埋單時收錢既唔知係咪老細,我就同佢講啲雞腎真係壞左,點知老細好唔耐煩咁答我:得啦得啦,啱啱拎出嚟,無壞到,應該係啲醃料既味!聽完O晒嘴,咁既態度,我真係想講我比錢你同我食晒佢!!不過我都係冇講到出口,但佢呢種態度就確係令人不滿!仲有啲嘢食完超級口渴,落味精應該都幾重手!都係咁話無下次!!👋👋👋