2021-11-25
之前見佢執左咁多間都覺得唔對路,但無諗過真係伏成到呢個程度,由一開叫煲已經開始聞到伏味,生既野食黎哂先,但個烤魚都可以仲未到,然後問個侍應,佢又唔係好在意咁,求其應下就算。.然後係啲碗碟,杯水可以見有層油係面,而且仲要其中一隻碗痴住咗上一家既野食,衛生程度認真麻麻地。.等左20分鐘,終於見到個煲有得食,烤魚質素麻麻,唔太新鮮,魚都有少少腥味,其他叫既野食都麻麻地,無乜地方真係讚得落手。.去到尾段覺得食得唔係好夠飽,所以叫左兩碟串燒,但等左成20分鐘都未到,之後我地都好有禮貌問個待應點解叫左未到,然後佢走左去廚房check完就無左件事,過程中無同我地講原因,之後我地見等左10分鐘都係無反應,之後去左問另一個態度好啲既待應,問佢係咪漏咗單如果係就算數,啲野食唔要了。之後佢話整緊要啲時候,五分鐘後應該有得食。.食完哂野,準備切蛋糕,我地事先比左切餅費50費,但個待應執枱係執到枱面仲有好多食物殘渣,最尾要我地自己清理好枱面先切蛋糕。.最後發現埋單都貴,人均差唔多成300幾蚊,食物質素中下,份量唔多,服務態度又欠佳,呢間野真係無下次。