2016-08-15 643 瀏覽
某日生日飯,原先想去對面的某商廈食西式野但由於太多人等位又不設預訂落樓黎到對面街, 見到呢間COFFEE SHOP 睇落幾靚,就入黎試下。ICE Chocolate朱古力味道幾香濃, 也夠雲尼拿cream味, 呢間店既野飲係唔錯。PancakePancake暖暖地,果醬偏酸了點..而且唔太入味。本來一心打算吃甜品的可是唔夠甜。如果是甜藍莓醬味道會更好。海鮮炒飯海鮮還好,如果炒香點會更好, 因為食落冇咩味好淡口飯原來是辣的,小女吃不了辣。不過都食左少少, 隻咖哩味係幾夠出既。Fish Chips Tacos扭扭薯條好香脆好入味, 放得耐左依然仲有d脆。成晚覺得呢個係最好食個Chips幾特別,Chips包住d配料同炸魚一齊夾黎食。炸魚唔錯,比較細份,配chips食完落肚好似冇咩野食過咁XD牛油果沙律沙律黎講呢一碟配料算少, 而且菜有少少苦唔太香甜。不過牛油果ok的雖然價錢唔算好平, 份量又比較少, 但如果喜歡吃清淡而又細食的話,或者黎坐底飲下野放鬆下,這間是不錯的選擇。小女個人比較重口味(笑) 還是比較愛吃味道較濃郁的西餐呢~
某日生日飯,原先想去對面的某商廈食西式野
但由於太多人等位又不設預訂
就入黎試下。

ICE Chocolate

Pancake
Pancake暖暖地,果醬偏酸了點..而且唔太入味。
本來一心打算吃甜品的可是唔夠甜。如果是甜藍莓醬味道會更好。

海鮮炒飯
海鮮還好,如果炒香點會更好, 因為食落冇咩味好淡口

Fish Chips Tacos

個Chips幾特別,Chips包住d配料同炸魚一齊夾黎食。

牛油果沙律

雖然價錢唔算好平, 份量又比較少,
但如果喜歡吃清淡而又細食的話,
或者黎坐底飲下野放鬆下,這間是不錯的選擇。
小女個人比較重口味(笑) 還是比較愛吃味道較濃郁的西餐呢~