2016-09-01 3756 瀏覽
人大咗想搵吓自己啲朋友其實都幾難。要約成幾個月先可以有時間出嚟。呢間餐廳喺樓上,我今日因腳傷,有點唔放便。上到去見到啲人好開心,飲得好high。好彩佢另外一邊係食晚餐,比較靜啲可以同朋友傾吓計。麵包加黑松露牛油麵包喺凍上,黑松露牛油有啲新意,裝唔包個袋都幾有心思。來自意大利嘅sparkling water 👍🏻北海道帶子-煎得好香,底部有個帶有酸味嘅purée sauce ,配埋帶子一齊食一啲都唔覺得油。Beetroot 一向不是我杯茶,但喺呢個Salad 讓我另眼相看!味道好清新加埋有啲nuts 又脆又爽口salad 味道又唔太酸。蘑菇黑松露pizza一睇就知足料,啲磨菇係新鮮嘅仲要喺厚切,黑松露都係用新鮮切片,意大利腸雖然少咗啲得嗰幾舊但係都好好味。Baby椰菜花叫得Baby梗係切到細細舊,煮得都幾淋加埋個sauce 幾入味。不過有粒煮到變咗黑色呢個千層麵都好足料,啲芝士應該有3cm咁厚。味道好濃郁,啲麵本身都好厚。

麵包加黑松露牛油
麵包喺凍上,黑松露牛油有啲新意,裝唔包個袋都幾有心思。
Sparkling  water
來自意大利嘅sparkling water 👍🏻