2021-07-02
放假前決定同朋友出去食返餐好食嘅韓燒😚因為我地兩個都大食嘅關係,所以決定覆食放題。呢間放題有兩個set,我地叫咗貴啲個set世子御饍,即係所有餐牌上面嘅嘢食都可以點✌🏻因為我哋嗌咗貴嘅set所以肉類有超級多選擇,叫咗個世子set上面嘅T骨牛扒同牛肉眼,份量好大!值得一提佢嘅肉唔會好似出邊放題果d醃得太鹹,保留到肉味! 豬護心同豬皮都好好食。另外個辣雞肉都有d驚喜,燒完好香口重點係唔會過鹹!海鮮都有唔少選擇,帶子味道鮮甜嘅不過可能我哋唔識燒,所以燒完有少少細隻😂。另外魷魚都正常,唔會太韌。佢熟食都有好多嘢揀,熟食都有少少驚喜,海鮮蔥餅上菜嗰陣仲係熱辣辣,水冷麵都同喺韓國食嘅差唔多。炸芝士同炸蝦都好食。不過豆腐炒泡菜就好似係一個或豆腐上面加泡菜咁,冇乜特別但係都好食嘅。佢店員數量都多,會主動替換鐵板!呢點喺韓燒入邊真係好重要!
佢店員數量都多,會主動替換鐵板!呢點喺韓燒入邊真係好重要!