同朋友係附近睇完戲 ,經過發現呢間小店裝修同其他附近店舖與別不同 被吸引下就入左一試。呢個地理位置有如此一間甜品咖啡店的確估你唔到!話說我朋友係一個"蕉怪",佢一見到餐牌有"香蕉心太軟"就二話不說地落單 ,完全無理會過我搞到勁尷尬 。不過好彩個高瘦女店員好nice ,比時間我諗仲好有耐性講解添,更主動提議我朋友轉香蕉雪糕,超窩心估唔到呢到連香蕉雪糕都有,蕉怪們都可以一試而我就叫左個鮮奶抹茶,有驚喜茶味好濃,無比奶味蓋過店員態度不錯,很友善整體食物及飲品都唔算太甜,適中朋友都讚個心太軟好正,又夠特別因爲唔係到到都有得食香蕉心太軟用餐途中小插曲,旁邊枱有位女士同佢男伴邊用餐時嘅對話真令人費解眼見兩位女店員都依舊照答佢地野,店員們見狀都只好無奈微笑離開繼續工作,真替店員唔抵其實食得甜品就預左甜架啦,唔係都唔叫做"甜品"啦哈哈,係咪先?下次會再來試埋其他款式支持小店

呢個地理位置有如此一間甜品咖啡店的確估你唔到

,比時間我諗仲好有耐性講解添,更主動提議我朋友轉香蕉雪糕,
超窩心
估唔到呢到連香蕉雪糕都有,蕉怪們都可以一試

而我就叫左個鮮奶抹茶,有驚喜
茶味好濃,無比奶味蓋過
鮮奶抹茶

店員態度不錯,很友善

整體食物及飲品都唔算太甜,適中

其實食得甜品就預左甜架啦,唔係都唔叫做"甜品"啦
哈哈,係咪先?

下次會再來試埋其他款式