2024-01-18 120 瀏覽
港島區食嘢一向比較貴,不過呢一間簡直係一股清泉!平得黎仲要超野味😋佢嘅炸髀同埋香蔥豬扒拌麵真係好邪惡,但係都忍唔住要試下!咁好食嘅嘢食,連埋杯嘢飲唔使$100!🤩平日晏就去到都見到佢座無虛席!✨ 炸雞肶配泰式冬陰功河粉 $84👍🏻👍🏻👍🏻真係呢間餐廳必點!佢嘅炸雞肶真係世一!外脆得黎,肉好多汁,超級Juicy🤤咬落去雞嘅油份咇出嚟!講起口水都流埋!而且佢嘅冬陰功都係好好食,湯底有誠意😚不過我叫咗河粉,如果轉做粉絲,會更加掛湯,更正!✨ 香蔥香茅豬扒拌麵 $72 👍🏻👍🏻👍🏻我好耐冇食過咁好食嘅蔥油撈麵!!!真係好正!佢嘅辣同埋豉油都可以自己落,自己調配最適合嘅味道~最啱我呢啲重口味之鬼!😝而且佢香蔥加埋落去個麵度真係夾,幫碗麵提升左幾個層次🥰佢個麵仲要一啲都唔兒戲,超級煙韌,好有口感!就連豬扒都係炸過嘅,肉汁鎖實晒喺入邊😋jeng

炸雞肶配泰式冬陰功河粉 $84👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 香蔥香茅豬扒拌麵 $72 👍🏻👍🏻👍🏻