2022-03-08
今日同朋友慶祝生日,黎到於西營盤既不籽是咖嘛。地點位置好易搵,就喺地鐵站B3出口轉左😆 門口位好靚,好適合女仔打卡,入到去既環境亦都好舒服,走文青風,整體色調淺木色,感覺都幾舒服🥰咁啱平日黎到冇乜人,坐一日都唔怕!好快就叫咗嘢食,嘢飲方面試左凍朱古力,americano同yuzu soda🍸朱古力🍫麻麻地,會expect 佢可以再rich d,因為價錢都唔平🤔咖啡同梳打就正正常常🙂我哋都叫咗佢個龍蝦湯牛油果大蝦烏冬,蟹子蟹肉意大利粉( ´▽`)個龍蝦湯佢地用咗個壼裝,食嘅時候先倒落去夠晒熱,可倒自己適合嘅份量。蝦肉旦牙,烏冬都好爽口,overall配埋湯好夾。不過個湯略嫌有少少鹹咗啲,其餘都滿分💯至於意粉黎到嘅時候好靚,分量亦都好多,蟹肉都對得住個價錢😊意份唔太鹹,好creamy,不錯☺️Overall 都係一個好好嘅用餐體驗🎊
Overall 都係一個好好嘅用餐體驗🎊