2017-06-27
上星期同朋友去旺角行開街 諗住試下西餐 見餐廳裝修幾有特色 同餐廳名Woods幾配合就入去試下😚 入到去我地好快被安排咗位置 每人嗌左杯野飲 見餐牌選擇多 我地仲簡咗款pizza🍕同意大利飯👇🏻我飲個杯係紫藍日落🌄 嗌個時其實唔係好知哩杯既內容 睇相賣相唔錯 所以就試試😂 飲落個味似葡萄汁同汽水既結合 甜甜地但又唔會過甜 可以一試👍🏻朋友嗌左杯新鮮青檸梳打🍋 真係有新鮮青檸係入面👍🏻 飲落唔會過甜或過酸 食野之前飲更加開胃👅雞肉黑松露意大利飯😋 有四塊大雞件鋪係黑松露飯上面 飯既份量唔算太多 我地兩個細食既女仔都好易將個飯食完✌🏻黑松露味唔算太重 但都係遍及咗意大利飯入面 我地都覺得味道唔錯👍🏻👍🏻兩個人仲share左個海鮮雜錦薄餅🍕 pizza係長方形嘅 切開六塊 每一塊size唔會太大 完全唔怕食嗰時會好狼狽👍🏻 作為中意薄底pizza嘅人 呢度pizza相當唔錯 底薄 海鮮料足 pizza面有蜆肉有唔同既海鮮粒 另外pizza醬都好足夠 批邊部分亦唔多 岩哂我平日唔多中意食批邊嘅人😆 pizza雖然望落去唔大 但2個人食完一個飯再加pizza都夠晒飽 下次3個人食就應該岩岩好😬食
食完兩樣主菜 我地兩個都覺得仲想坐落去 又想食下甜品🤤 就嗌咗個月光寶盒🔮 我地覺得個名幾有趣 嗌完望到真係幾滿意☺ 賣相絕對岩相機食先💁🏻 月光寶盒包咗六球雪糕🍦 有齊朱古力 草莓同椰子 份量算幾多 入面最驚喜係有童年小吃 熊仔餅 朱古力棒 仲有彩虹碎粉同爆炸糖 口感夠哂豐富👍🏻 會食食下雪糕會有爆炸糖刺激既感覺⚡