2011-07-03
之前上openrice見到有好多人都推介呢間係中環既放題, 見佢新開, 所以不嬲都好中意食放題既我一於去試下由於前一日已經訂左位, 所以去到係唔洗等位既呢間放題特別既地方就係唔洗自己寫單, 因為d服務員會走埋黎同你落單, 都幾方便! 值得一讚刺身種類唔算多, 不過有我最中意既三文魚同甜蝦我都已經覺得足夠反而其他小食都比較多, 燒蝦好好食! 同埋佢有個優惠就係會每人送1份虎蝦/鐵板鵝肝我地就揀左虎蝦, 好大隻又燒得好好味 (自己比較喜歡食蝦)另外要推介既係佢個蟹粥, 雖然得1隻蟹腳, 但勝在有好多蟹子係入面, 估唔到turn out個味道原來咁夾!鮮榨果汁100%肯定係鮮榨, 因為飲落有沙, 所以橙汁同西瓜汁都好好味, 另外巨峰提子梳打也不錯美中不足既地方係, 佢串燒既選擇比較少, 記得係其他地方食過既雞軟骨呀, 雞腎呢d, 呢間都冇得食服務不錯: 服務員收碟收得好快, 有時直情岩岩擺落黎都會好快收走佢, 係幾好既! 同埋冇乜點漏單, 唔錯因為我地冇coupon所以冇任何折扣, 呢間係屬於比較貴既放題, 不過都物有所值因為真係幾好味
由於前一日已經訂左位, 所以去到係唔洗等位既
我地就揀左虎蝦, 好大隻又燒得好好味 (自己比較喜歡食蝦)