2018-08-01 60 瀏覽
今日晚餐想試左呢間比較難搵倒既西餐—the point。睇menu覺得幾好就入左去食喇!上菜速度超級快,我諗15分鐘左右已經黎齊所有食物,之後相機食先,我地就開餐喇。軟殻蟹烤甜椒水波蛋沙律 水波蛋就其實係溫泉蛋黎ge,同沙律撈埋一齊食,幾正,而軟殻蟹炸得岩岩好,沙律菜好新鮮。棒棒雞翼配蜜糖燒烤醬 呢個其實係雞槌咁ge樣, 個size方便,拎住條骨一啖咬落去,非常易入口,唔洗點醬已經好夠味,好味ar。香蒜辣椒白酒大蜆 加埋d 香草,令到個蜆更加入味。主角黎啦,龍蝦薄餅,原隻龍蝦已經好霸氣,食落亦非常好味,龍蝦有龍蝦味,爽口彈牙,每件pizza上面都有龍蝦肉,值得一試。最後我地叫左個甜品食,Tiamisu Affogato 用鬆餅條鋪底,上面加雲呢拿雪糕,再自己淋上espresso, 香濃咖啡味,離遠已經聞到,中意咖啡味ge人應該都會中意呢款甜品。

香蒜辣椒白酒大蜆 加埋d 香草,令到個蜆更加入味。

2018-07-17