呢間野都幾好。。唔洗等位。。環境幾靚可能小弟係平日夜晚去。人客唔多。三。四枱佢裝修到好似日本居D酒屋。。靜靜地不過老實。食材唔係好新鮮。味道都算可以價錢就相對同場既食肆黎講貴。平均每樣100今次叫左個清酒煮蜆👍🏻比個煲你即刻煮即刻食。的確係唔錯。天婦羅烏冬👏🏻即炸D蝦都幾大隻。同幾件壽司(海膽,蟹肉蟹膏,中拖羅, 三文魚山)最正係佢比D三文腩我地。即刻底哂😂其他真係麻麻。Feel到全部都放左好耐舊貨黎囉🙄其實佢賣相真係唔錯。奈何真係唔夠新鮮。食完欠缺一份感動既感覺。味道的確係唔差。但咁既價位。會對食材質素有期望。可能真係Turnover太低。不過整體OK環境:飲酒傾計既好地方。舒服食物:款式都算多。但確實食材唔夠新鮮總括:整體都可以。但好場黎講價位算高。最好係唔洗排隊。食物Display得唔錯。服務都好
呢間野都幾好。。唔洗等位。。環境幾靚
可能小弟係平日夜晚去。人客唔多。三。四枱
佢裝修到好似日本居D酒屋。。靜靜地
不過老實。食材唔係好新鮮。味道都算可以
價錢就相對同場既食肆黎講貴。平均每樣100
環境:飲酒傾計既好地方。舒服
食物:款式都算多。但確實食材唔夠新鮮