2008-06-06
MOTHER'S DAY,DADDY係報紙見到浪漫滿屋賣廣告!好似幾抵食,於是提議渣車入去試下!我第一時間上黎搵食評!見到好多差既評價,心裡面已經唔係抱好大既期望!!入到去間餐廳唔算難搵!!不過四周都好荒蕪之後去門口同個女侍應傾,佢介紹入面D地方俾我地知!!佢仲話俾我地知有免費停車場可以泊車!俾我既感覺都幾NICE不過個停車場真係好唔掂,基本上唔可以話係一個停車場!而係一個求其畫左幾條線既廢墟-_-因為我地早左到,所以四周圍去映相o個度D佈置幾靚,但係似乎比較適合結婚擺酒多D加加埋埋好似有12款熱盤,唔算多選擇,D款又唔會轉同埋REFILL既速度真係好慢!!不過D味道都OK既咁既價錢算係咁,但係熱盤中有幾樣都係焗飯、粉、焗壕!冇咩人食-.- 而湯就有兩款,一款係龍蝦湯,另一款係竹笙翅湯龍蝦湯比較偏鹹,反而竹笙翅湯就比較好味!!值得一試!至於壽司方面,個樣好似唔多新鮮!同埋舊飯好大舊但係一夾即散=_=煙三文魚第一ROUND俾人拎晒之後,就冇再拎番出黎!等左我勁耐 o個度有一個燒烤BAR,可以去o個度夾野食,有個師傅係度負責燒個師傅幾好人,服務態度都幾好,一聽到我地想食咩就即刻燒,又同我地
好似幾抵食,於是提議渣車入去試下!
我第一時間上黎搵食評!見到好多差既評價,
心裡面已經唔係抱好大既期望!!
入到去間餐廳唔算難搵!!不過四周都好荒蕪
之後去門口同個女侍應傾,佢介紹入面D地方俾我地知!!
佢仲話俾我地知有免費停車場可以泊車!俾我既感覺都幾NICE
不過個停車場真係好唔掂,基本上唔可以話係一個停車場!
而係一個求其畫左幾條線既廢墟-_-
因為我地早左到,所以四周圍去映相
o個度D佈置幾靚,但係似乎比較適合結婚擺酒多D
加加埋埋好似有12款熱盤,唔算多選擇,D款又唔會轉
同埋REFILL既速度真係好慢!!不過D味道都OK既
咁既價錢算係咁,但係熱盤中有幾樣都係焗飯、粉、焗壕!
龍蝦湯比較偏鹹,反而竹笙翅湯就比較好味!!值得一試!
個師傅幾好人,服務態度都幾好,
一聽到我地想食咩就即刻燒,又同我地講有D咩食!
甜品就麻麻地,冇咩特別深刻既印象!!不過都係一樣既問題,冇REFILL!
食食下佢地就俾個MENU我地簡MAIN DISH,我地試左個牛柳同埋羊扒
好鞋同埋真係好硬=___=用刀都勁難切!!!食左一兩舊就冇食了
整體黎講都OK既,因為始終價錢唔算貴,
D服務都唔錯,侍應好快就會過黎收碟同埋"針"水!!
如果下次黎可以再加多D熱盤同埋快D refill咁就比較好了=]