2014-03-10
日真係開心因為寶貝來我公司附近搵我食飯~!!咁難得當然佢話食咩就食咩LA!佢話見呢間店好似几好味咁,所以就咁決定幸好時間尚早,唔算好多人,等左陣就有位了,服務員帶左我地去一張餐枱,D椅子冇椅背的,坐落唔係咁舒服,我地要求轉去埋邊的椅背的双人枱,服務員望左我地兩眼,話那些位係留比溜冰的人用的,我們再三要求,服務員就半不願地給我地坐了,這樣留住位置給不知會不會來的客人,不會太搞笑嘛?!睇到餐牌~叫做多國菜,刎選擇唔算好多~飯意粉薄餅各有5,6樣~仲有D小食和飲品飲品多以新鮮果汁為主,相信出品有保證,只係唔係咁吸引到我地大家有點餓,好快就決定食乜野,鷄肉白汁意紛 – 上枱時仍感到熱熱的,好唔棤~鷄肉切得薄薄的,食唔出鷄肉味,份量十片唔夠~少得有D想喊,..白汁唔係咁沾意紛,好似分開煮咁~但味道香濃唔算好咸,’忌廉’感覺好重,絕對係增肥之選!!燒豬頸肉 – 可能佢暗地裡係一道沙律,所以上枱時已經冇任何溫暖的感覺,包括燒好的豬頸肉.豬頸肉’燒’得尚算許可,至少唔會太乾身,咬落去有爽口感覺,只係我個人認為燒得沒什麼火氣,似煎多少少~整體不過不失芝麻香雞翼 – 寶貝的至愛~雞翼肥肥的,啖啖肉,而且炸
坐落唔係咁舒服,我地要求轉去埋邊的椅背的双人枱,
服務員望左我地兩眼,話那些位係留比溜冰的人用的,
飲品多以新鮮果汁為主,相信出品有保證,只係唔係咁吸引到我地
大家有點餓,好快就決定食乜野,
芝麻香雞翼 – 寶貝的至愛~雞翼肥肥的,啖啖肉,而且炸得皮很脆~好味~!
仲有被遺忘的薄餅 –鮮茄子做的醬味道非常唔錯~感覺好清新!脆脆的餅底,感覺唔會好飽肚~好適合我地呢D中意食餸多過食餅的人~! ^O^
我地一邊食一邊傾,水杯已經乾塘了,服務員好少主動加水,可能佢地希望我會點飲品吧
見佢地咁唔情願,我地唯有食飽就離開.,
經過今次,但願未來日子,佢地可以有所進步~~真心的!!
平時日子成日見佢拉晒龍等位,以為真係好吸引,最後結論係...又一城冇乜野好選擇..