2008-04-07
2日前同屋企人慶祝生日,睇到雜誌有廣告,就興致勃勃黎到大吉居酒屋試下,可惜......... 事與願違!!(一) 環境總算光猛,但地方迫狹,同之間o既距離太近。設有男女洗手間,但女洗手間地面濕滑,只得一格廁所,而且地方不大,排兩三個人就己經滿晒。廁格入面空間都唔大,又污糟!!!!!!!!!!!!(二) 座位最氣憤o既係座位問題!去過o既朋友都知道收銀櫃前面有一張四人,對正間房門口!我地訂左,而且o係入去之前排第二,佢竟然安排我地坐o個度,但係當時出面d 卡位都未有人坐!我地坐落之後覺得好唔舒服,對住廁所,又對住間房同收銀櫃,好窄,又有陣味,d 人o係前後不停行黎行去,好辛苦!之後同佢講我地唔坐哩度,個類似店長o既男人即刻好絕咁話:「我地安排左!!! 唔可以轉!!!」我地即刻好冇癮,仲令到屋企好唔開心!心諗.... 如果我連揀位o既權利都冇,我訂座黎做乜,如果我唔訂位黎佢安排我坐o個度都冇咁嬲!!!之後有一家人入我地後面間房,o係我地隔離除晒鞋,d 鞋臭味出晒黎,對住d 鞋臭成晚,點食呀???????極度唔衛生!!!! 之後再同佢講,唔轉位就走,佢先俾我地轉位!!!!!!!!!!d男人簡
(一) 環境
總算光猛,但地方迫狹,同之間o既距離太近。
(二) 座位
最氣憤o既係座位問題!
去過o既朋友都知道收銀櫃前面有一張四人,對正間房門口!
d男人簡直不知所謂,完全唔知咩係消費者權益!!!!
(三)食物
刺身好有鮮味,好好食,又夠厚,真係好好味!!
個牛乳海鮮鍋真係不錯!
不過同一般食評一樣,食物種類少得可憐!!!!
壽司d 飯難食,仲要暖暖地=.=
個蟹粥得個咸字,多舊蟹肉都難!!
d 炸物食落成口粉==
(四)服務
整體侍應生都好好!!!
不過就黑口黑面咁, 一d 工作熱誠都冇=.=
好似要客人受氣咁!!!!!!!!
唯獨最唔好係個類似店長o既男人....
服務態度超差!!!! 食食下突然黎收錢, 都唔知發生咩事~~!!
::::::重點::::::::不誠實的食店::::::::::::
我地見口渴叫左杯兩杯青檸流打, 同一杯波子汽水
青檸流打個餐牌寫住係$$$ 22 一杯!!
但係收錢o個陣話$$ 60 兩杯!!
我地問點解, 個男人話係新餐牌價錢, 我地睇o個個係舊餐牌wo .......... 真係一肚氣囉!!!
收埋個新餐牌俾個舊餐牌....... 到時收錢佢講乜都得架啦!!!!! 一d 誠信都冇!!!
以後都唔會再去 !!
黑店 !!!!!!!
ps....我去o既係尖東o個間!!!!余仁生o個邊o個間!!!!!